merglamare.ro, Ghidul litoralului românesc
Descoperă cele mai bune locuri de pe litoralul românesc împreună cu noi
merglamare.ro
Ghidul litoralului
Vama Veche

Amphora

Str. Falezei nr. 36

0722 254 932

Hotel Amphora, situat in partea de sud a salbaticei plaje vamaiote, intre agitatia locala si linistea marii va ofera gazduire in 13 camere si 3 apartamente cochete, cu vedere la mare, intr-o atmosfera originala la granita dintre vechi si nou.

Clientii hotelului precum si invitatii acestora beneficiaza de discount in restaurantul / barul hotelului. Beach-bar Amphora va ofera de asemenea sezlonguri gratuite si servicii de inchiriere de articole sportive.

Expirat

Plajă – colţ cu Marea Neagră

0733 974 728

Expirat s-a născut în Vama Veche în vara lui 2002. De atunci fiecare sezon este altfel. Dansuri până la răsărit – pe nisip, pe plajă, la malul mării, pe mese, pe bănci. Tequile, bere rece, Şurubelniţe, voie bună şi amintiri de neuitat!

ZIUA:
Lounge & chill music and mood. Plajă cât cuprinde, baldachine la marginea mării, umbră, răcoare, cocktailuri fructate, prieteni, vorbe şi poveşti.

NOAPTEA:
On fire! "Bass în difuzoare să se-audă muzica”. Pur şi simplu locul se transformă într-un conglomerat de oameni, dans, nebunie, shoturi, beri şi iar dans până la răsăritul soarelui. Atunci ne mutăm cu toţii în mare! La propriu!

Marine Explorers

Str. Falezei nr. 7

0723 650 260

Cursuri de scafandri si scufundari, SCUBA diving pentru pasionatii de scufundare, incepatori si avansati, cursuri de scufundare la Marea Neagra pentru scafandri certificate international NAUI in SCUBA diving.

Cursul de scufundari NAUI SCUBA diver reprezintă primul nivel de certificare NAUI în SCUBA diving. După parcurgerea cu succes, absolvenţii sunt consideraţi scafandri competenţi pentru a executa scufundari în ape deschise, fără supraveghere, în zone aproximativ egale cu cele de antrenament.

Brevetul de scafandru NAUI obţinut în urma acestui curs permite posesorului să se scufunde la orice bază de SCUBA diving din lume, până la o adâncime de 18 metri cu coechipier.

Recomandări cazare
89 LEI
8.2 /10
Casa Double M ★★
M.Kogalniceanu 3A
60 LEI
9.1 /10
Elga´s Punk Rock Hostel ★★
M. Kogalniceanu 46
53 LEI
7.3 /10
Pura Vida Beach Hostel
Falezei Street no 4
Vezi toate ofertele
Hotel ★★★ (1)Hotel ★★ (3)
Hotel ★ (1)Hotel neclasificat (2)
Alte proprietăți (25)
Copyright 2015-2017 ctwalk.ro
Toate drepturile rezervate