merglamare.ro, Ghidul litoralului românesc
Descoperă cele mai bune locuri de pe litoralul românesc împreună cu noi
merglamare.ro
Ghidul litoralului
Plaje Mamaia

Vega Vintaje

Mamaia

Este singura plajă de pe litoralul românesc cu certificat Blue Flag, care atestă calitatea apei mării, a nisipului şi a dotărilor. Pe plaja privata a hotelului Vega veti putea alege modalitati dinamice de a va petrece concediul la mare: pe langa terenuri de sport, salupe, hidrobiciclete, ski-jet-uri si echipamentele de schi acvatic fac parte din sectorul de agrement nautic al plajei Vega Vintage Beach.

Articole blog:
Câte plaje "Blue Flag" sunt pe litoralul românesc?

Posh Beach

Zona Melody, Mamaia

0751 285 989

Meniu

Beach beds and chairs rentals. Quality drinks, soft and alcoholic, fresh fruit juices, calm atmosphere and careful staff.

Azzura Beach

Mamaia, pasarelă

Caelia

Mamaia

Caelia Beach, aflata la 5 metri de Caelia Residence si la 20 de metri de celebrul hotel REX, se ridica lejer la standardele amplasamentelor de acelasi gen din Miami, Saint Tropez ori Cancun. Pe de altă parte, închirierea unui şezlong costa 45 de lei, iar pentru un prosop tariful pe zi este de 10 lei.

Celsius

Mamaia


Crema

Mamaia

Crush

Mamaia

Del Mar

Mamaia

Ego

Mamaia

Distractia din club nu trebuie sa se opreasca odata cu rasaritul soarelui, ci poate continua si pe parcursul zilei, daca optezi pentru o plaja unde se pune muzica de calitate si atmosfera de petrecere domina. In plus, ai la dispozitie si o piscina, in cazul in care apa marii este prea rece.

Fratelli

Mamaia

Cu un concept interesant și un design unic, specific brandului Fratelli, noua locație te așteaptă la mare cu un club cu o capacitate de peste 1000 persoane, unde poți petrece serile de weekend într-o atmosferă electrizantă, alături de artiști români și internaționali, un lounge unde poți servi în timpul zilei branch-ul și o plajă privată unde te poți relaxa și asculta sunetul mării, alături de familie și prieteni.

H2O

Mamaia Nord

Școala de Kite H2O este prima si cea mai complexă locație de kiteboarding din România și dispune de toată logistica pentru oricine vrea să se apuce de acest sport, inclusiv perfecționarea sportivilor profesioniști. Pe Plaja H2O din Nordul stațiunii Mamaia, la spotul de kite dotat complet, elevii dispun de instructori și asistenți atestați IKO (International Kiteboarding Association).

Iulius

Mamaia


Kudos

Mamaia

MALABAR

Mamaia

0749 375 549

Plaja Malabar este situata in apropierea Hotelului Savoy, Ambasador si Selena. Accesul catre plaja se face pe langa Hotelul Selena, prin parcarea fostelor vile BCR sau prin parcarea Hotelului Savoy.

Barul modern, ce ofera o gama variata de bauturi rafinate, este un spatiu placut cu muzica buna pentru relaxare si socializare. Sezlongurile se pot inchiria pentru 15 lei in cursul saptamanii si 20 lei in weekend. Saptamanal avem oferte noi. Te invitam sa fii autor si personaj intr-o poveste plina de pasiune ce incepe cu ... Malabar!

MUSSET BEACH LOUNGE AND BISTRO

IN FATA HOTELULUI MAMAIA

+40738 742 855

Welcome to a new futuristic trend!
Welcome to Musset Lounge, Beach and Bistro
Copyright 2015-2018 ctwalk.ro
Toate drepturile rezervate.
Politica de confidențialitate