merglamare.ro, Ghidul litoralului românesc
Descoperă cele mai bune locuri de pe litoralul românesc împreună cu noi
merglamare.ro
Ghidul litoralului
Cluburi Mamaia

Ego

Mamaia Nord

0726 202 272

EGO Club Mamaia Nord inaugurat în anul 2012, este situat în nordul Stațiunii Mamaia fiind unul dintre cele mai extravagante cluburi de noapte de pe litoral, situat între plaja Fratelli Mamaia și Club Le GaGa Mamaia.

Dotările și decorul său oferă senzația unui colț mediteranean de divertisment, cu piscină, palmieri și o parcare specială pentru autoturisme de lux. Jocul de lumini, tunurile cu aburi și un puternic sistem de sunet, alături de coregrafia animatoarelor extrem de sexy induc o stare de euforie în altă dimensiune.

Fratelli

Mamaia Nord

0725 510 000

Cu un concept interesant și un design unic, specific brandului Fratelli, noua locație te așteaptă la mare cu un club cu o capacitate de peste 1000 persoane, unde poți petrece serile de weekend într-o atmosferă electrizantă, alături de artiști români și internaționali, un lounge unde poți servi în timpul zilei branch-ul și o plajă privată unde te poți relaxa și asculta sunetul mării, alături de familie și prieteni.

Le GaGa

Mamaia Nord

0729 534 242

Le Gaga Mamaia arată impresionat. Complexul e plin de plante exotice, are o piscină senzaţională, un restaurant italian, un beach club în care te poţi relaxa pe şezlonguri şi baldachine şi un club de noapte uriaş.

Loft

Mamaia Nord

0756 385 638

Clubul Loft este situata în nordul stațiunii Mamaia, locul având o tematică marină și un stil italian. Loft cuprinde o zonă de lounge cu mese și scaune din lemn, unde seara se poate servi cina. Vizitatorii stau la mese cu picioarele direct pe nisipul fin, culoarele de trecere fiind acoperite cu scânduri.

Baldachinele din zona de lounge oferă două funcţiuni, şi anume aceea de dining, respectiv de lounge bed.

Copyright 2015-2018 ctwalk.ro
Toate drepturile rezervate.
Politica de confidențialitate