merglamare.ro, Ghidul litoralului românesc
Descoperă cele mai bune locuri de pe litoralul românesc împreună cu noi
merglamare.ro
Ghidul litoralului

Theatre Russian Ballet Sankt Petersburg - Lacul Lebedelor

Sâmbătă, 8 februarie 2020 la 20:00 - 22:00

Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski

0241 4 81 460

www.iabilet.ro

Rezervare  

Anul acesta se împlinesc 142 de ani de la premiera ”Lacul lebedelor” pe scena teatrului Balşoi din Moscova!
Cea mai prestigioasă trupă de Balet Rus din Sankt Petersburg, vine pentru prima oară în România! Nu rata ocazia de a trai cea mai intensa poveste a tuturor timpurilor!

Bilete ⤵️
> Entertix: https://www.entertix.ro/evenimente/3743/theatre-russian-ballet-sankt-petersburg-lacul-lebedelor-8-februarie-2020-teatrul-national-de-opera-si-balet-oleg-danovski-constanta.html
> Iabilet: https://www.iabilet.ro/bilete-constanta-theatre-russian-ballet-sankt-petersburg-lacul-lebedelor-44253/

Preţul biletelor variază în funcţie de categorie:
Categoria 1 - 150 lei
Categoria 2 – 90 lei

Biletele pot fi achiziţionate de la casele de bilete ale Operei Naţionale Bucureşti şi Teatrului Naţional de Operă şi Balet ‘‘Oleg Danovski’’ din Constanţa sau online, pe paginile web Iabilet.ro, Eventim.ro, Entertix.ro, Bilet.ro.
✔️ Pentru siguranța accesului dumneavoastră la eveniment, vă recomandăm să achiziționați bilete doar din sursele autorizate care vă sunt prezentate aici.

LACUL LEBEDELOR - un spectacol inedit, va avea loc în zilele de 8 şi 9 februarie 2020 la Bucureşti şi Constanţa.

--

Pentru prima oară, cel mai consacrat balet rus din Sankt Petersburg vine în România cu extraordinarul spectacol "Lacul lebedelor" de Piotr Ilici Ceaikovski!

Fiecare iubitor de balet are ocazia unică de a se bucura de coregrafia clasică, magia costumelor spectaculoase și performanța de neuitat a binecunoscutelor stele ale baletului rusesc.

RenumitaTrupă de Balet Rus din Sankt Petersburg a obţinut recunoașterea publicului din întreaga lume, a revoluţionat lumea spectacolelor, iar acum este nerăbdătorare să prezinte "Lacul lebedelor" spectatorilor din România!

Și promite să aducă impresii de neuitat publicului român!

Legenda despre prinţese transformate în lebede de un vrăjitor rău, în care vraja lui poate fi spulberată numai prin iubirea unui prinţ, rămâne şi în zilele de astăzi poate cea mai frumoasă poveste de balet ce a fost lăsată posterităţii şi este întâlnită în basmele mai multor popoare.

Lacul lebedelor este o creație unică și perfectă în ciuda schimbărilor de modă muzicală și dansatoare. Lebăda albă este cu adevărat un simbol al baletului rus, al frumuseții și al magnificului său.

Despre Trupa de Balet Rus din Sankt Petersburg

De foarte multe ori școala de balet din Rusia a avut un rol importa

Înapoi la evenimente
Copyright 2015-2018 ctwalk.ro
Toate drepturile rezervate.
Politica de confidențialitate