merglamare.ro, Ghidul litoralului românesc
Descoperă cele mai bune locuri de pe litoralul românesc împreună cu noi
merglamare.ro
Ghidul litoralului
Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Str. Tudor Vladimirescu nr. 4, Mihail Kogălniceanu

Aeroportul Mihail Kogălniceanu se află la 25 km de centrul orașului. În aeroport există o stație de microbuze/taxiuri care fac legătura cu centrul orașului. Aeroportul pune la dispoziţia pasagerilor şi a însoţitorilor acestora 150 de locuri de parcare fără taxă.

Destinații
Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara
zbor dus întors, o persoană
de la
89 EUR
Istanbul
zbor dus întors, o persoană
de la
99 EUR
Londra
zbor dus întors, o persoană
de la
119 EUR
Bruxelles
zbor dus întors, o persoană
de la
135 EUR
Milano
zbor dus întors, o persoană
de la
110 EUR
Paris
zbor dus întors, o persoană
de la
105 EUR
Tallinn
zbor dus întors, o persoană
de la
150 EUR

REZERVĂRI ȘI INFORMAȚII
Telefon: 0748 111 524
E-mail: turism1@paradistours.ro

Prețurile sunt valabile pentru o persoană, zboruri dus-întors.

Sosiri Mihail Kogălniceanu, Constanța (CND)

De la

Plecări Mihail Kogălniceanu, Constanța (CND)

Până la
Transport litoral

Mașină

Pe litoral se poate ajunge pe autostrada A2 care face legătura cu capitala București. Pentru stațiunile din sudul litoralului se utilizează ieșirea Constanța Sud, pentru centrul orașului Constanța ieșirea Constanța Vest, iar pentru stațiunea Mamaia se urmărește indicatorul Constanța Nord/Mamaia.

Taxa de autostradă se poate achita astfel: se transmite SMS la numărul 7577 care conține numărul de înmatriculare și categoria tarifară corespunzătoare tipului de vehicul.
Exemplu: CT45AKV 1

Achitarea tarifului de trecere se poate face și prin rețeaua de parteneri autorizați ai CNADNR.
Taxă autostradă autoturism: 13 RON

Autocar

Autocarele care fac legătura cu capitala București au stația de sosire/plecare lângă gara Constanța. De aici există legături pentru a ajunge în centrul orașului sau în stațiunea Mamaia cu autobuzul sau taxiul. Pentru a ajunge în stațiunile din sudul litoralului se poate folosi trenul sau microbuzele care au stația de plecare în apropiere.

Tarife autocar
București - Constanța: 45 RON
Constanța - Mangalia: 10 RON

Rezervări

Tren

Gara Constanța

Gara Constanța se află aproape de centrul orașului. Stația de autobuze RATC de lângă gară face legătura cu centrul orașului și stațiunea Mamaia. Tot lângă gară se găsește stația de microbuze care face legătura cu stațiunile din sudul litoralului.

Birou informații:
0241 666 952 (între orele 07:00-19:00)
0721 952 000 (permanent)

Program birou bagaje de mână: 07:00-22:00
Preț mediu bilet București - Constanța: 65 RON

Rezervări

Transport local

Liniile de autobuz 40 și 100 fac legătura cu gara Constanța și circulă în intervalul orar 05-24 prin toată stațiunea Mamaia. Autobuzele pleacă din gara Constanța și au ca punct final de destinație stațiunea Mamaia, având stații în principalele puncte de atracție turistică din oraș și stațiune.

Linia 40
Autobuzul 40 are ca punct de plecare Gara Constanta si ajunge in zona Pescarie, la cativa pasi de intrarea sudica in statiunea Mamaia. Traseul are o lungime de aproximativ 13 kilometri si este strabatut in circa 50 de minute. Pe traseul autobuzului veti intalni urmatoarele obiective turistice: Teatrul Fantasio, Harta asezarilor antice din Dobrogea, Muzeul de Artă, Delfinariul, Planetariul si Microrezervatia, Centrul de distractii "Lake View".

Linia 100
Traseul autobuzului 100 incepe din fata Garii Constanta si se termina la intrarea in Satul de Vacanta, pe partea cu Hotel Oxford. Distanta dintre cele doua capete de linie este strabatuta in aproximativ 40 de minute. Autobuzul are statie in fata unuia dintre cele mai mari centre comerciale din oras, City Mall, locatie ideala pentru shopping si distractie. In apropierea centrului comercial se afla Parcul Tăbăcăriei, o oaza de verdeata care se intinde pana la intrarea in Satul de Vacanta.

Pe timpul sezonului estival sunt introduse curse speciale pana in partea de nord a statiunii Mamaia, zona Butoaie. Autobuzele etajate care strabat Constanta sub denumirea de CONSTANTA CITY TOUR pornesc din dreptul Garii Constanta si va poarta intr-o calatorie frumoasa catre nordul statiunii Mamaia. Autobuzele City Tour includ in ruta lor obiective turistice importante din orasul Constanta si statiunea Mamaia.

Taxi

Toate companiile de taxi din oraș oferă curse către stațiunea Mamaia, tariful fiind de 1,79 RON/Km. Utilizați companii care au afișat prețul pe portiera mașinii. În orașul Constanța și stațiunea Mamaia taxiurile au culoarea galbenă.

Romaris Taxi 0241 690 000
Taxi Mondial 0241 693 333
Taxi General 0241 617 844
Săgeata 0241 638 000

Copyright 2015-2018 ctwalk.ro
Toate drepturile rezervate.
Politica de confidențialitate