merglamare.ro, Ghidul litoralului românesc
Descoperă cele mai bune locuri de pe litoralul românesc împreună cu noi
merglamare.ro
Ghidul litoralului
Divertisment Constanța

Acvariu

Faleză Constanța

0241 481 461

Dotat cu peste 50 de bazine, Acvariul prezintă publicului peste 100 de specii (1300 de exemplare) de pești și viețuitoare acvatice. Reprezentativă este colecția de sturioni care cuprinde patru specii (morun, nisteru, cegă și păstrugă), unele exemplare ajungând la o talie de aproape 2m.

În același bazin central se pot admira și alte specii din Marea Neagră, mai puțin cunoscute, cum sunt pisica de mare, scorpia și dragonul de mare sau steluțele și căluții de mare.

Program:
Luni – duminică: 10:00 – 22.00

Tarife:
10 lei (bilet întreg) sau 5 lei (elevi și studenți)

Board Games Adventure Club

Tomis Mall

0724.9 98. 604

Singura sala de jocuri de masa din Constanta. Jocuri pentru toate varstele si gusturile.

Break The Code, Escape Room

Bulevardul Tomis 8, zona Piața Ovidiu

0724 733 000

Ești încuiat într-o cameră împreună cu prietenii tăi timp de 60 de minute. Scopul este să evadezi! Te simți confuz, te uiți în jur și încerci să găsești soluția evadării, află codurile, descifrează misterele și stabilește un record!

Delfinariu

Bulevardul Mamaia 255

0241 481 230

O atracție a orașului o reprezintă Delfinariul, alături de Planetariu și Observatorul astronomic, cărora li s-a adăugat mai târziu microrezervația. În anul 2010 au fost aduși de la Beijing Aquarium trei delfini care, după un program de acomodare, umplu tribunele de 300 de locuri ale Delfinariului.

Escape Adventure Constanta

Tomis Mall

0721 039 920

O modalitate foarte placuta de a-ti petrece timpul liber! Distractie si lucru in echipa alaturi de prieteni si familie, pentru toate varstele.

Gravity Park

Parcul Tăbăcăriei

Cel mai mare parc din România dedicat sporturilor extreme, cu o suprafață de 8500 m2, este împărțit în trei zone: skate park, climbing trial și dirt. Anual se organizează competiții cate atrag numeroși practicanți ai sporturilor extreme, calitatea pistelor și parcursurilor fiind recunoscută în întreaga țară.

Museum of Senses Constanta

Bd Aurel Vlaicu Nr 220, Museum of Senses, VIVO MALL CONSTANTA

0757 994 444

Ce este Museum of Senses? 

Museum of Senses presupune o calatorie in care iti vei trezi simturile, descoperind din ce in ce mai mult. O calatorie la finalul careia o sa realizezi ca ai invatat lucruri noi si te-ai distrat de minune. 

Traieste o experienta de neimaginat intr-o lume a senzatiilor si a iluziilor optice intr-un muzeu extraordinar. Un loc atat distractiv, cat si educativ, uimitor si totodata enigmatic, nefiresc si deopotriva rational.

O aventura a simturilor

PAINTBALL & AIRSOFT ARENA

Soseaua Industriala, 13

0746 635 929

PAINTBALL GAMES CONSTANTA este cel mai mare organizator de activitati recreative cu paintball precum si de alt gen (tir cu replici airsoft, escalada, tabere militare, laser tag).

Complexul PAINTBALL GAMES e format din 5 locatii diferite pentru pasionatii de adrenalina. Momentan e disponibila doar locatia MILITARY CAMP - CONSTANTA, situata in Zona Industriala a orasului.

In premiera organizam tabere militare de weekend pentru tinerii cu varsta de minim 14 ani, pentru familii sau grupuri de prieteni care vor sa ridice nivelul de implicare la unul superior.

Țara Piticilor

Parcul Tăbăcăriei

Este principalul sector al parcului Tăbăcăriei care se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 de ani. Cele 18 complexe de joacă atrag copiii din tot orașul, iar la sfârșit de săptămână parcul devine neîncăpător.

Clubul pensionarilor aflat în apropierea locurilor de joacă asigură bunicilor clipe de răgaz și petrecerea agreabilă a timpului alături de nepoți.

Copyright 2015-2018 ctwalk.ro
Toate drepturile rezervate.
Politica de confidențialitate