merglamare.ro, Ghidul litoralului românesc
Descoperă cele mai bune locuri de pe litoralul românesc împreună cu noi
merglamare.ro
Ghidul litoralului
Cafenele Constanța

Ana's Flowers&Coffee Shop

Strada Revolutiei din 22 Decembrie 1989, Nr. 18

0341 454 925

Ce reprezintă acest concept "Ana's flowers & coffee shop"?
Povestea a început cu ceva timp în urmă, când am sesizat că florăria de la colț este incompletă fără aroma cafelei lângă, când am analizat oamenii și am observat că,dincolo de percepția unei ieșiri "la cafea", se află bucuria unui buchet frumos împletit sau a unei prajituri delicioase de dimineață!
Imbinarea acestor elemente a creat și un loc destinat copiilor, cu jucarii și evenimente menite să aducă un plus de culoare și fericire prăvăliei.
Nimic nu ar fi fost posibil dacă nu exista dragostea... dragostea si-a pus amprenta în fiecare colț al locației, în oamenii cu care am lucrat și lucrăm în continuare, oameni care, între timp, ne-au devenit prieteni, în clienții care ne trec pragul si care pleacă multumiti, în copii care sunt entuziasmați de jucarii sau de prezența unui personaj din benzile desenate!
Planuri sunt și vor fi tot timpul, indiferent că vom cânta sau vom împleti flori pentru evenimente, vom rade sau vom organiza ateliere de flori....toate se vor face din si cu dragoste și vor cere respect si apreciere!
Multumim celor care ne treceti pragul zi de zi, weekend de weekend și ne faceți să simțim că nu va fi in zadar!
                                                   Ana's team

Arabica The Coffee Shop

Bulevardul Tomis 3, zona Piața Ovidiu

0728 674 276

Cafeneaua Arabica The Coffee Shop este situată pe bulevardul Tomis nr. 3, exact în Piaţa Ovidiu. Amenajat cu bun gust, localul recreează o fuziune dintre modern şi oriental.

În Arabica The Coffee Shop găsiţi sortimente de cafea din toate colţurile lumii. Chiar dacă este magazin de cafea, în meniu găsiţi mai multe tipuri de ceaiuri şi ciocolată caldă preparate după reţetă proprie.

Daisy Delices

Str Constantin Bratescu, Nr 46

0720 882 400

Daisy Delices este cofetăria in care veți găsi prajituri extraordinare preparate din ingrediente naturale, de casa, prajituri ardelenești cu foi de miere, diverse sortimente de ciocolata de casa, dar si prajituri fine sau sărățele, pe care le puteti servi alături de o cafea, la noi, sau le puteti lua pentru acasa. Va așteptam cu drag! 

Filicori Zecchini

Blvd. Alexandru Lăpușneanu nr. 177, zona City Park Mall

0734 556 770

FILICORI ZECCHINI, una dintre cele mai vechi fabrici de prajit cafea din Italia, a facut eforturi pentru a-si consolida brand-ul prin diverse locatii din lume, concentrandu-se pe punctele sale forte: produse de cea mai buna calitate si training constant pentru angajatii sai, in conformitate cu cea mai buna traditie italieneasca.

Autentic Italian: espresso, ceai, ciocolata, stil si creativitate.

Haute Cup

Strada Grivita nr. 20, colt cu Ion Lahovari

+40727 123 381

Haute Cup este locul în care ne adunam toti cei care avem aceeasi slabiciune: cafeaua buna.

Vrem mereu experiente noi, memorabile si sa incantam orice pasionat. Noi dam startul conversatiilor si diminetilor bune. Suntem coffee addicts si nu avem niciun gand sa ne tratam.

Copyright 2015-2018 ctwalk.ro
Toate drepturile rezervate.
Politica de confidențialitate