Museum of Senses s-a deschis în Mall Vivo! Constanta

Succesul urias pe care Museum of Senses l-a avut la Bucuresti, dupa lansarea din 2017, i-a determinat pe creatorii acestui proiect sa extinda conceptul si in restul tarii, prima oprire fiind Constanta.

Joi, 28 martie, Museum of Senses si-a deschis portile in Mall Vivo! Constanta intr-un spatiu generos, unde cele 11 camere deja celebre, ofera surprize fantastice tuturor celor care vor vizita locatia.

Labirintul de oglinzi, tunelul vortex, camera inversa – unde totul e cu capul in jos, camera infinita, RGB room… sunt doar cateva din incaperile muzeului care s-au deschis ieri in Constanta.

Museum of Senses este impartit in 6 zone care il fac pe vizitator sa isi testeze la maximum toate simturile: zona vizuala, auditiva, senzoriala, zona gustului, cea olfactiva si zona echilibrului. Un tur dureaza aproximativ o ora si se inchide cu un tobogan si o piscina cu peste 30.000 de bile din care cu siguranta copiii vor fi greu de convins sa iasa.

Spatiul enigmatic, nefiresc si rational in acelasi timp, educational dar si distractiv, aceasta lume a senzatiilor si iluziilor optice ii va face cu siguranta pe constanteni si pe turisti sa bifeze Museum of Senses ca fiind un “must” al locatiilor de pe Litoral.

Museum of Senses ofera o calatorie plina de provocari pentru minte si corp. Este creat sa stimuleze toate simturile, sa trezeasca imaginatia si sa sfideze perceptia. Un loc unic, unde vizitatorii isi pot face cele mai spectaculoase fotografii & video.

Turul muzeului dureaza aproximativ 1 ora, un bilet costa 39 lei pentru un adult, iar ghizii muzeului sunt pregatiti sa sustina vizitatorii in aceasta experienta unica.

 

Mai multe detalii pe www.museumofsenses.ro

 

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.