Cum arată Mamaia în prima zi de iunie

Așa cum am făcut în ultimii ani la început de sezon, am ales și astăzi să vă arătăm Mamaia în prima zi de iunie. Și pentru că o fotografie face cât o mie de cuvinte am ales câteva cadre care să vă „vorbească” despre Mamaia 2017. Am început tura noastră foto din zona de nord și am ajuns până la intrarea în stațiunea Mamaia. Dacă la primele ore ale zilei plaja era destul de pustie, după câteva ore atmosfera a început să prindă viață. O să vă lăsăm să urmăriți imaginile iar la final o să vă oferim câteva oferte de cazare interesante pentru acest sezon.

Oferte de cazare:

  1. Hotel ZENITH CONFERENCE & SPA 4* (Golden Tulip) din Mamaia, cameră dublă junior, cu mic dejun inclus 99 lei/pers./zi, pentru un sejur de minim 5 nopți. De ce am ales acest hotel? Pentru că era printre puținele, unde la primele ore ale dimineții, se grebla plaja, se tăiau florile, se uda gazonul si turiștii erau deja pe plajă!

Informații și rezervări

2. Apartamentele SUN & FUN 4* din zona de Mamaia Nord, la numai 69 Euro/zi pentru un apartament cu 2 camere (4 adulți). Apartamentele se închirază în regim hotelier, au vedere la mare și se află la 100m de plajă -blocul verde din imagine, apartamente etaj superior cu vedere la mare. Am ales aceste apartamente pentru poziția lor excelentă.

Informații și rezervări

3 Hotel Delta 3*  – hotelul este înscris în programul „Litoralul pentru toți” și oferă cazare la 235 lei/persoană pentru un sejur de 6 nopți. Am ales hotelul Delta pentru că ne-am dorit o ofertă interesantă inclusă în programul „Litoralul pentru toți”

Informații și rezervări

Ofertele de cazare ne-au fost oferite de agenția Paradis Vacanțe de Vis (Constanța), specialiștii vacanțelor pentru litoral România! Tot de la ei am aflat că turiștii din Timișoara, Cluj sau Iași pot să ajungă Gratis cu avionul la mare iar cei care doresc să vină pe litoral pentru marile concerte sau evenimente sportive ale verii 2017  (Neversea, Forza Zu, Oceanlava sau Trichallenge Mamaia) pot să găsească pe siteul www.paradistours.ro o secțiune specială cu oferte de cazare pentru aceste evenimente.

Foto: www.merglamare.ro – Ghidul Litoralului

2 thoughts on “Cum arată Mamaia în prima zi de iunie

  1. Scumpilor, ati fotografiat Mamaia doar in locurile in care arata acceptabil. Mergeti si faceti poze si in alte zone si locuri, respectiv in zona Perla-Teatrul de vara, pe care autoritatile l-au ignorat si a devenit astfel o paragina. Nu fotografiati doar ,,gardul”, mai postati si ,,leopardul”, cred ca asa ar fi corect si deontologic.

    • Dacă urmăriți profilul portaluui nostru, o să vedeți că ne-am propus să promovăm litoralul. Cu fotografiatul și promovatul „leopardului” se ocupă alții, cărora le place de cele mai multe ori să rămână anonimi.

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.