merglamare.ro, Ghidul litoralului românesc
Descoperă cele mai bune locuri de pe litoralul românesc împreună cu noi
merglamare.ro
Ghidul litoralului
Ferma animalelor OGRADA VESELIEI se afla in satul Arsa , la numai 12 km de Mangalia.

Ferma va ofera posibilitatea de a petrece o zi placuta impreuna cu copiii dumneavoastra si de a avea ocazia sa ii introduceti in frumoasa lume a animalelor aflate in mediul lor natural. Va puteti bucura de aerul curat, in plin camp, departe de civilizatie iar cei mici vor afla mai multe despre viata animalelor la o ferma, despre cum traiesc, cum se hranesc cu mancare sanatoasa si naturala, cum se inmultesc, cum arata un ou de gaina si cum se dezvolta puiul in interiorul oului. Cei dornici sa afle ce inseamna agricultura pot vedea tractoarele fermei, semanatoarea, locul unde se depoziteaza peste iarna fanul, porumbul si alte cereale, vor invata despre muncile agricole care asigura hrana animalelor si a oamenilor.

Pasari de curte vesele: curci si curcani galagiosi, gaini si cocosi de rasa preocupati sa iasa din custi la cate o plimbare ori de cate ori se iveste ocazia, rate pekin cu mers leganat si albe ca zapada, gaste grabite sa ciuguleasca orice fir de iarba sau de buruiana, verde sa fie, toate va asteapta sa le admirati, mangaiati, rasfatati.

Poneiul Trandafir, bland, jucaus si foarte afectuos, dornic sa fie in centrul atentiei, ii asteapta pe copii cu bucurie, fie ca sa-l mangaie, sa-i vorbeasca sau sa-l rasfete cu un fruct delicios.
In schimb ofera un botic catifelat si cald.

Capritele pitice, blande si jucause, sunt nerabdatoare sa fie mangaiate si sa va incante cu cheful lor neobosit de giumbuslucuri.

Oile, mieii, iedutii, iepurasii, vitelusul, purcelusii sunt alti membri ai ogradei vesele care asteapta sa fie vizitati de catre cei mici.

Distractie copii pe litoral. Locul de joaca special amenajat pentru copii mai mari, mai mici sau foarte mici ii asteapta pe vizitatori. Tiroliana, turnuri de catarat cu

Copyright 2015-2018 ctwalk.ro
Toate drepturile rezervate.
Politica de confidențialitate