merglamare.ro, Ghidul litoralului românesc
Descoperă cele mai bune locuri de pe litoralul românesc împreună cu noi
merglamare.ro
Ghidul litoralului
Studio Rosu, apartament self-catering cu 2 camere situat in statiunea Saturn Mangalia, la 300 de metri de mare, cca 5 minute de mers pana la plaja. Sofia Residence, str. Henny Ignatie nr. 6.
Apartamentul este renovat in 2016, utilat si mobilat modern, cu urmatoarele facilitati: aer conditionat in fiecare camera, dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, TV cu diagonala mare, parchet, WiFi, bucatarie utilata complet, frigider cu congelator, plita cu inductie, baie cu dus, balcon cu masa si scaune pentru relaxare, parcare gratuita.
Apartamentul in regim self-catering Studio Roșu Saturn oferă confortul mult dorit în special de familiile cu copii. Veți regăsi o bucătărie mica dar complet utilată cu ustensile, plită electrică, cuptor cu microunde, filtru de cafea, frigider și congelator. Familiile care călătoresc cu copiii știu că a avea o mică bucătărie reprezintă un avantaj major. Puteți lua micul dejun la orice oră, puteți pregăti mesele copiilor fără grija calității sau prospețimii ingredientelor. La numai 3 minute de apartament vă puteți face cumpărăturile la supermarket LIDL și Kaufland (cu propriul punct de Grill).
Apartamentul este foarte aproape de plajele DIANA sau ADRAS dintre Venus si Saturn (cea mai mare plaja din sudul litoralului)! Plaja dintre Venus si Saturn are o zona de nisip foarte lata (se poate parca chiar pe plaja), intrarea in apa este foarte lina si gasiti loc de plaja chiar si in varf de sezon!
Copyright 2015-2018 ctwalk.ro
Toate drepturile rezervate.
Politica de confidențialitate