merglamare.ro, Ghidul litoralului românesc
Descoperă cele mai bune locuri de pe litoralul românesc împreună cu noi
merglamare.ro
Ghidul litoralului

Concert caritabil Zdob și Zdub

Joi, 27 februarie 2020 la 21:00 - 00:00

Club Phoenix 1

0730 6 17 787

Pret bilet 80 lei

Rezervare  

Joi, 27 februarie 2020, ora 21:00, te așteptăm alături de noi la concertul caritabil susținut de Zdob și Zdub în Club Phoenix Constanța, parte a campaniei Music for Autism!

Deși nu mai necesită nicio introducere, în câteva cuvinte, Zdob și Zdub, formație de rock alternativ din Republica Moldova, a luat naștere în 1994 la inițiativa unui grup de prieteni, iar astăzi se bucură de milioane de fani în toată lumea. Palmaresul trupei include atât participarea la doua ediții Eurovision, cât și participări în concerte cu formații și artiști de renume mondial, precum Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rollins Band, Rage Against The Machine, Soulfly, The Garbage, Fun Lovin' Criminals, Linkin Park etc.

Așadar, joi 27 februarie, dansăm și cântăm alături de Zdob și Zdub în Club Phoenix Constanța!

MUSIC FOR AUTISM
Timp de șase ani, nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk-pop s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei. “Music For Autism” a fost sprijinită prin concertele caritabile susținute de VAMA, Loredana Groza & Nadir, Vița de Vie, Cargo, Timpuri Noi, Berti Barbera & Nicu Patoi, Florin Chilian, Ada Milea, Desant, White Walls, Mihai Mărgineanu, Proconsul, Celelalte Cuvinte, Cargo, The R.O.C.K. ( Tribute AC/DC), CTC, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Emeric Imbre, The Model, Zdob și Zdub, Taxi, Phoenix, Provincialii, etc.

Campania “Music for Autism”, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism si alte dizabilități, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.

1 din 68 de copii suferă de autism, iar datele înregistrate în ultimii ani în România indica o creștere continuă a numărului acestora. Iar dacă sistemul nu ajută, oamenii se ajută între ei!

Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă - contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.


Detalii se găsesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/
Preț bilet 80 lei
Rezervări 0730 617 787

Înapoi la evenimente
Copyright 2015-2018 ctwalk.ro
Toate drepturile rezervate.
Politica de confidențialitate