merglamare.ro, Ghidul litoralului românesc
Descoperă cele mai bune locuri de pe litoralul românesc împreună cu noi
merglamare.ro
Ghidul litoralului

Stand Up Comedy cu Bobo, Irena & Sasha

Miercuri, 12 februarie 2020 la 19:00 - 22:00

Doors Events

0763 6 61 622

Pret bilet 30 lei

Rezervare  

Hai să râzi miercuri seara, 12 februarie, cu Bobo, Irena & Sasha la Doors Club, în Constanța.
E suficient să îți amintești cum a interpretat-o Irena pe dna V.D. pe scena de la iUmor și te vei grăbi să îți iei biletul începând de luni, 3 februarie, de la sediul clubului. 30 de lei. O bagatelă.

Acum dacă vrei detalii mai pe larg despre protagoniști:
Adrian Lungu este dublu finalist iUMOR si câștigător al Stand Up Fest 2015. Adrian Lungu, aka Adi Bobo, este un moldovean care a sustinut spectacole în toată țara si nu are de gând să se oprească decât pe la 93 de ani, după cum sustine! Este energic si pătimaș în ceea ce face, un comediant 100% bio, un povestitor desăvârșit care te va cuceri cu naturalețea sa pe scenă.

Irena Boclinca născută pe 4 decembrie 1980 este o actriță de teatru din Republica Moldova, care în prezent activează și locuiește în București, fostă actriță a Teatrului "Eugene Ionesco" din Chisinău. Irena Boclinca a absolvit Colegiul de Medicină din Bălți, ulterior si-a făcut studiile la Academia de Muzică, Teatru si Arte Plastice din Chisinău, Republica Moldova. In present, Irena Boclinca este actriță la Teatrul de revistă "Constantin Tanase" din Bucuresti. Irena Boclinca a devenit populara in Republica Moldova datorita numeroaselor roluri comice, de satiră, dramatice, printre care interpretării celebrei artiste franceze Edith Piaf, jucate pe scena Teatrului "Eugene Ionesco" din Chisinau timp de sapte ani, dar si datorită rolurilor jucate pe scena Teatrului Național "Vasile Alecsandri" din Iasi.
In februarie 2019, a devenit cunoscută publicului larg din România datorită aparitiei acesteia în cadrul emisiunii iUmor de la Antena 1, imitand-o pe Viorica Dancilă, prim-ministru al României. La 1 iunie, ea a câștigat sezonul 6 iUmor, iar banii câstigați au fost donati concurentului Vasi Borcan care se afla imobilizat într-un scaun cu rotile.

In deschidere, va fi Alex Sasha. Și vei afla la fața locului mai multe despre el.

Oră acces: 19.00
Info: 0766 057 078.

Înapoi la evenimente
Copyright 2015-2018 ctwalk.ro
Toate drepturile rezervate.
Politica de confidențialitate