merglamare.ro, Ghidul litoralului românesc
Descoperă cele mai bune locuri de pe litoralul românesc împreună cu noi
merglamare.ro
Ghidul litoralului

In memoriam Vasile Cojocaru

Luni, 20 ianuarie 2020 la 19:00 - 20:30

Teatrul de Stat Constanța

0241 4 88 247

INTRARE LIBERA

Rezervare  

Actor, poet, profesor de actorie, Vasile Cojocaru, Ică, pentru prieteni, a marcat în multe și frumoase feluri viața culturală a orașului în care s-a născut și viețile constănțenilor care l-au întâlnit.

Avea doar 60 de ani, abia împliniți, atunci când a plecat dincolo, într-o zi geroasă de ianuarie a anului 2010. În 20 ianuarie se împlinesc 10 ani de când cei care l-au iubit îi duc dorul și se vor întâlni pe scena și în sala Teatrului de Stat Constanța pentru a spune acest lucru, fiecare în felul său. Colegii, foștii studenți, prietenii, familia, spectatorii sunt invitați să participe la un eveniment artistic IN MEMORIAM VASILE COJOCARU.
Intrarea este liberă.

Vasile Cojocaru a debutat la Constanța, în 31 octombrie 1974, odată cu regizorul Silviu Purcărete. A fost un actor splendid, cu un talent copleșitor, cu o voce excepțională, gravă și pătrunzătoare.
A realizat circa 50 de roluri pe scena teatrului, a scris scenarii de teatru antic, cuplete de musical, a jucat în filme, a publicat mai multe volume de poezie, consacrându-se ca o mare personalitate culturală a orașului pe care l-a iubit.
A lăsat în urmă amintiri frumoase și regrete sfâșietoare.

Fotografie din spectacolul „Omul în piele de șarpe” (Orfeu în infern) de Tennessee Williams, regia Gheorghe Jora

Înapoi la evenimente
Copyright 2015-2018 ctwalk.ro
Toate drepturile rezervate.
Politica de confidențialitate