merglamare.ro, Ghidul litoralului românesc
Descoperă cele mai bune locuri de pe litoralul românesc împreună cu noi
merglamare.ro
Ghidul litoralului

Concert caritabil Dan Bittman și Marius Bațu

Joi, 23 ianuarie 2020 la 20:00 - 23:00

The Library

0744 6 81 681

Pret bilet 60 lei

Rezervare  

Campania "Music for Autism" te invita la primul eveniment caritabil din 2020, joi 23 ianuarie de la ora 20 în The Library Constanţa, pentru o seară romantică, alături de Dan Bittman și Marius Bațu.

Concertul din 23 ianuarie 2020 va veni în sprijinul campaniei "Music for Autism".

7 ani de campanie, peste 40 de concerte susținute de artiști români, 5 beneficiari, 4 inaugurări, mai multe dotări și achiziții de materiale didactice și terapeutice.

MUSIC FOR AUTISM
Timp de șapte ani, nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk-pop s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei. “Music For Autism” a fost sprijinită prin concertele caritabile susținute de VAMA, Loredana Groza & Nadir, Vița de Vie, Cargo, Timpuri Noi, Berti Barbera & Nicu Patoi, Florin Chilian, Ada Milea, Desant, White Walls, Mihai Mărgineanu, Proconsul, Celelalte Cuvinte, Cargo, The R.O.C.K. ( Tribute AC/DC), CTC, Ionut Micu și Naidin, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Emeric Imre, The Model, Zdob și Zdub,
Taxi, Phoenix, Provincialii, etc.

Campania “Music for Autism”, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism si alte dizabilități, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.

1 din 68 de copii suferă de autism, iar datele înregistrate în ultimii ani în România indica o creștere continuă a numărului acestora. Iar dacă sistemul nu ajută, oamenii se ajută între ei!

Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă - contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.

Detalii se găsesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/

Rezervări: 0744 681 681
bilet 60 lei
Se pot achiziționa în fiecare zi (înafară de luni) după ora 17 din The Library vis-à-vis de Harta Constanței.

Înapoi la evenimente
Copyright 2015-2018 ctwalk.ro
Toate drepturile rezervate.
Politica de confidențialitate