merglamare.ro, Ghidul litoralului românesc
Descoperă cele mai bune locuri de pe litoralul românesc împreună cu noi
merglamare.ro
Ghidul litoralului

3M: Morgenstern // Mălăele // MIhăiță

Vineri, 27 decembrie 2019 la 20:00 - 21:30

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”

0770 4 39 945

www.iabilet.ro

Rezervare  

Cei trei maeștri ai teatrului și filmului românesc, Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, George Mihăiță, vor oferi publicului din Constanța un adevărat regal teatral.

Cunoscut pentru piese precum ”Măscăriciul”, ”În valea cu parfum de flori și zumzet de albine”, ”Caramitru-Mălăele câte-n lună și în stele”, sau ”Ediție Specială”, Horațiu Mălăele are un farmec aparte care face ca piesele de teatru în care joacă să se îndrepte cu pași repezi spre Sold Out.

”Balanța”, ”Secretul lui Bachus”, ”Cel mai iubit dintre pământeni”, ”Domnișoara Cristina”, ”Las Fierbinți” sunt câteva dintre filmele în care ați urmărit-o pe Maia Morgenstern. Pe scena Centrului Multifuncțional, Maia va oferi secrete din spatele cortinei, oferindu-ne o altă viziune asupra ”meseriei” de actor.

George Mihăiță, un showman de excepție, și-a lansat cartea ”Reconstituirea unei vieți”, moment despre care va împărtăși câteva gânduri și cu dumneavoastră.

În 18 decembrie, cei trei artiști ai scenei românești ne vor face o incursiune în spatele cortinei.

Biletele sunt disponibile online, pe iabilet.ro, în curând se vor găsi și offline, la Casieria Centrului Multifuncțional.

RSVP: 0752.806.143

Înapoi la evenimente
Copyright 2015-2018 ctwalk.ro
Toate drepturile rezervate.
Politica de confidențialitate