merglamare.ro, Ghidul litoralului românesc
Descoperă cele mai bune locuri de pe litoralul românesc împreună cu noi
merglamare.ro
Ghidul litoralului

Rock Christmas - concert caritabil Bucovina

Sâmbătă, 21 decembrie 2019 la 21:30 - 00:30

Club Phoenix 1

0730 6 17 787

Pret bilet 50 lei

Rezervare  

Sâmbătă, 21 decembrie 2019, de la ora 21:30, trupa Bucovina vă invită la un concert caritabil care susţine Campania Music for Autism.
Bucovina este o formație de Folk Metal din Iași, România, fondată în anul 2000. Câştigătoare a numeroase premii METALHEAD Awards an de an şi cu un show sold out la Arenele Romane în 2015.
În deschidere va concerta trupa Bucium.

A
Toate fondurile strânse se vor îndrepta către campania "Music for
Autism", prin care ne propunem demararea noilor proiecte din
cadrul Centrelor Şcolare pentru Educaţie Incluzivă Constanţa (achiziţionarea unor materiale didactice necesare terapiilor copiilor cu dizabilităţi)

7 ani de campanie, peste 40 de concerte susținute de artiști români, 5 beneficiari, 4 inaugurări, mai multe dotări și achiziții de materiale didactice și terapeutice.

MUSIC FOR AUTISM
Timp de șapte ani, nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk-pop s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei. “Music For Autism” a fost sprijinită prin concertele caritabile susținute de VAMA, Loredana Groza & Nadir, Vița de Vie, Cargo, Timpuri Noi, Berti Barbera & Nicu Patoi, Florin Chilian, Ada Milea, Desant, White Walls, Mihai Mărgineanu, Proconsul, Celelalte Cuvinte, Cargo, The R.O.C.K. ( Tribute AC/DC), CTC, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Emeric Imre, The Model, Zdob și Zdub,
Taxi, Phoenix, Provincialii, etc.

Campania “Music for Autism”, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism si alte dizabilități, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.

1 din 68 de copii suferă de autism, iar datele înregistrate în ultimii ani în România indica o creștere continuă a numărului acestora. Iar dacă sistemul nu ajută, oamenii se ajută între ei!

Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă - contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.

Detalii se găsesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/

Pret bilet 50 lei.
Detalii se gasesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/

Rezervări: 0730 617 787

Înapoi la evenimente
Copyright 2015-2018 ctwalk.ro
Toate drepturile rezervate.
Politica de confidențialitate