Trabucul și arta torcedoarelor la Pizzico Restaurant (P)

Ieri seară, la Pizzico Restaurant iubitorii de arome cubaneze au avut parte de o seară specială: trabucuri de calitate, atent împăturite de o exprimentată torcedoare , băuturi fine și acorduri sud-americane, oferite live de trupa Acel Band. Am stat de vorbă cu Andrei Dușu, proprietarul restaurantului din Piața Ovidiu, care ne spunea că „a ales să organizeze acest gen de eveniment datorită faptului că de 10 ani, la Pizzico Restaurant, se străduiește să ofere prietenilor care-i trec pragul, cea mai bună carne Black Angus maturată, cea mai interesantă selecție de băuturi existente pe piață dar și o gamă deosebită de trabucuri cubaneze de cea mai înaltă calitate. Am investit într-un humidor performant, care să asigure sortimentului bogat de trabucuri  pe care-l deținem, aroma și prospețimea atât de apreciate de cunoscători.
În această seară a fost rândul trabucurilor, să ascultăm, să vedem și să simțim povestea țigărilor din foi, o artă care îmbină calitatea tutunului atent selecționat cu măiestria artiștilor care le dau viață. Ne place să credem că la Pizzico avem cea mai bună selecție de trabucuri din Constanța și suntem deosebit de onorați să oferim prietenilor noștri cele mai importante branduri de pe piață.
Nu doar împăturirea trabucurilor este o artă, ci și savurarea acestora. Acesta este motivul pentru care iubitorii de țigări de foi sunt foarte exigenți și își aleg cu atenție trabucul pe care urmează să-l fumeze, în funcție de starea de spirit, de băutura cu care-l acompaniază sau chiar de muzica pe care o ascultă. Din acest motiv, la Pizzico am avut un program de training cu întreaga echipă pentru a putea răspunde mai apoi exigențelor deosebite ale clienților.
Ne bucurăm să vă oferim în fiecare seară muzică live. În această seară am avut alături de noi trupa Acel Band, care s-a întors recent în Constanța după un turneu de câteva luni la bordul navei de croazieră MV Voyager și care a completat această seară dedicată trabucurilor cu un show de muzică sud-americană.
În aceste zile punem la punct ultimele detalii legate de petrecerea de Revelion 2016 care cu siguranță și în acest an o să vă depășească așteptările.
Vă aștept la Pizzico Restaurant, în Piața Ovidiu la numărul 7!”

Pizzico trabuc torcedoare 4Pizzico trabuc torcedoare 10Pizzico trabuc torcedoare 11Pizzico trabuc torcedoare 2Pizzico trabuc torcedoare 1Pizzico trabuc torcedoare 5DSC_6109Pizzico trabuc torcedoare 7Pizzico trabuc torcedoare 9DSC_6187Pizzico trabuc torcedoare 6

 

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.