Spectacol de octombrie pe faleză

Am spus mereu că litoralul este fascinant în orice anotimp, dar toamna este cu adevărat extraordinar din punct de vedere al culorilor din fotografii. Lumina deosebită, norii, valurile, marea sunt decupate din filme iar când adăugăm ca ingredinet și un eveniment cu mașini din alte timpuri, rețeta devine cu adevărat una câștigătoare.

Important este doar să ieși din casă, să știi că undeva acolo, în Centrul Vechi sau pe faleză, o să găsești un show  și chiar dacă acesta nu există mergi și ascultă marea. Ea nu o să lipsească niciodată, atunci când tu, constănțeanule, ai chef de un spectacol. Este gratis, de fiecare dată găsești locuri libere și-ți oferă mereu altă partitură.

O să vă lăsăm să admirați spectacolul la care au participat astăzi constănțenii alături de turiștii sosiți cu o navă de craoazieră. Show-ul nu s-a terminat, vă așteaptă în fiecare zi, indiferent de oră, pe faleza din Constanța!

Constanta-Old-Town-merglamare.ro

Faleza-Constanta

Valuri-la-Constanta

Piata-Ovidiu-retro-mobil

Piata-Ovidiu

Retro-mobil-Constanta

Constanta-Old-Town

Cazino-Constanta

4.793 vizualizări

One thought on “Spectacol de octombrie pe faleză

  1. Poți vedea frumusețea la tot ce te înconjoară, dacă știi să vezi și să cauți. Oricând poți asculta ce muzică dorești. Vă doresc mult succes în continuare la munca pentru a revigora IMAGINEA LITORALULUI ROMÂNESC!

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.