Skirt Bike Constanța 2017, să premiem!

Ca în fiecare an, și anul acesta am urmărit plimbarea fetelor de la Skirt Bike prin Constanța. Chiar dacă vremea nu a fost de partea lor, fetele și-au pregătit bicicletele, s-au echipat în ton cu tema propusă, una marinărească #Sailorette, și au plecat printre stropii de ploaie pe străzile orașului. Anul acesta www.merglamare.ro – Ghidul Litoralului dorește să premieze cea mai frumoasă bicicletă, cea mai elegantă biciclistă și cel mai dichisit coș de bicicletă. Pentru a putea stabili clasamentul, avem nevoie și de părerile voastre, pe care vă rugăm să le lăsați la rubrica de comentarii. Felicitări organizatoarelor, felicitări participantelor și sperăm să ne vedem în zile cu mai mult soare.

PS. Pentru edițiile viitoare vă recomadăm să limitați numărul bărbaților participanți la eveniment și preferabil ar fi ca ei să rămână la sfîrșitul plutonului. Primplanul la acest eveniment îl au, conform tradiției, doamnele!

11 thoughts on “Skirt Bike Constanța 2017, să premiem!

  1. Nu ca n-ar fi toate foarte frumoase, dar eu votez cu Anda. Bine spus la faza cu baietii!

  2. […] Dă-i și închiriază o bicicletă dacă poți! Nu puteai adică, din cauza vremii. Damn! M-am dus eu frumos acasă, m-am spălat, m-am schimbat, mi-am luat aparatul foto și m-am dus pe plaja Modern, locul unde se termina parada. Până acolo, vedeți cum a arătat parada pe site-ul merglamare.ro. […]

  3. Cel mai dichisit cos: 51
    Cea mai eleganta: 65
    Cea mai frumoasa bicicleta: prima fata din pozele 9 si 10 (n-are numar la bicicleta)

  4. Cea mai frumoasa bicicleta: 51 ❤

  5. 51-cel mai dichisit cos

  6. 59 cel mai dichisit cos
    65 cea mai eleganta
    Cea mai frumoasa bicicleta: 15

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.