Proiecte turistice de la malul mării nominalizate la Gala eTravel Awards

De aproape 5 ani, de când proiectul Constanta City Walking Guide a fost schițat pe  hârtie, am învățat extrem de multe în ale turismului. Am fotografiat obiective turistice și evenimente, fotografii pe care le găsiți pe pagina Constanta City Walking Guide, am scris texte de prezentare și promovare pentru numeroase atracții, am editat un ghid turistic care a ajuns la a patra ediție, am conceput hărți ale orașului, am organizat expoziții, am promovat evenimente, am transpus textele ghidului în format audio și le-am integrat într-un portal online de promovare care care conține un volum mare de informații utile turiștilor. Și pentru că mereu este loc de învâțat, anul acesta am ales să participăm la eTravel Conference, cea mai mare conferință națională dedicată modalităților de creștere a afacerilor din industria turismului si de promovare a acestora în online din Romania.

„eTravel Conference aduce, an de an, in prim-plan, cele mai noi strategii de marketing online si e-commerce din turism. Vorbitori cu experienta recunoscuta la nivel local si international prezinta ultimele tendinte din domeniu, accentuand mai ales arii precum SEO, social media, reputatia online, interactiunea optima cu clientul in mediul digital, tacticile pentru cresterea ROI-ului.

Evenimentul este structurat sub forma a doua conferinte si a doua workshop-uri organizate ca master classes si sustinute in paralel, pentru unitati de cazare si agentii de turism.

Thomas Bangert, TripAdvisor – cel mai cunoscut site de recenzii indepente la nivel mondial si Pawel Radolinski, HRS Group – agentie de rezervari hoteliere online de top in Europa, vor fi prezenti la eTravel Conference pentru a prezenta care este viitorul domeniului la nivel international. Participantii vor putea afla direct de la jucatori-cheie cum se pot folosi de instrumentele online pentru a-si imbunatati sau a-si mentine imaginea online si comunicarea cu consumatorii.

Vorbitori recunoscuti la nivel local

Editia de anul acesta aduce laolalta profesionisti care se remarca prin afacerile dezvoltate, prin modalitatile de promovare inovatoare si prin pozitionarea pe piata ca parteneri de incredere pentru turistii romani. Managerii hotelieri, reprezentantii agentiilor de turism, dar si oamenii de marketing si comunicare si agentii si companii prezenti la eveniment vor putea afla care sunt tendintele actuale in turism de la vorbitori precum: Dragos Anastasiu (Eurolines Romania), Javier Garcia del Valle (Happy Tour Group), Lucian Boronea (Accent Travel&Events), Remus Visan (Paravion & Bavul.com).

In cea de-a doua parte a zilei, reprezentatii unitatilor de cazare si ai agentiilor de turism pot participa la workshop-uri intensive de promovare in online. Ioana Dobrescu (Kronwell Brasov Hotel), Razvan Pascu (consultant marketing turistic), Alexandra Rusu (Expremio Marketing), Madalin Mancila (Traveo.ro/ Accent Travel&Events), Anca Duse (Eurolines, TUI TravelCenter), Dragos Smeu (Mavericks) si nu numai, vor sustine prezentari aplicate pentru a contribui la imbunatatirea modalitatilor in care sunt folosite instrumentele marketingului digital precum Google sau Facebook.

Gala eTravel Awards

untitled-1

Pentru a doua oara, in cadrul eTravel Conference, se organizeaza eTravel Awards – competitia celor mai bune proiecte online din turism din Romania. In cadrul galei, desfasurate incepand cu ora 19:00, in aceeasi locatie, vor fi oferite premiile pentru cele 13 categorii (Best Travel Agency Website, Best Hotel Website, Best GuestHouse Website, Best Marketing Campaign, Best Destination Campaign, Best Newsletter Design, Best Facebook Fan Page, Best Destination Facebook Fan Page, Best Travel Application, Best Blogger Relations Program, Special Projects, Best Instagram Account, Best Corporate Travel Blog), dar si titlul de Cel mai popular blogger de travel din Romania. Detalii despre competitie pot fi regasite aici.”

Echipa Constanta City Walking Guide a ales să participe la această competiție cu două proiecte, care au fost nominalizate astfel: pagina facebook „Constanta City Walking Guide” la categoria Best Destination Facebook Fan Page și portalul „www.merglamare.ro-Ghidul Litoralului la categoria Special Projects. Un alt proiect din Constanta, Free Tour Constanta – Diana Slav, a fost nominalizat la Best Destination Campaign și Best Bloggers ProjectsCu ce credem noi că vom reuși să convingem juriul? În primul rând cu munca enormă din spatele proiectelor, cu ideile inovative dar și cu interesul pe care l-am stârnit în rândul turiștilor cu proiectele noastre.untitled-2

Pentru pasionații de turism și pentru cei care doresc să afle elemente noi despre promovarea online, nu uitați că încă vă mai puteți înscrie la eTravel Conference.

 

 

logo-merglamare

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.