Programul zborurilor de pe aeroportul din Constanța

Pentru că se apropie vara și pe aeroportul din Constanța numărul curselor va creşte, ne-am hotărât să adăugăm un nou modul portalului www.merglamare.ro – Ghidul Litoralului, care să vină în ajutorul turiștilor dar și al constănțenilor care vor să călătorească în țară sau în străinătate. Chiar dacă majoritatea siteurilor care oferă informații despre zboruri au ales modelul tabelar, de cele mai multe ori greu de folosit de pe telefoane, noi am optat pentru un design responsive ușor de utilizat atât pe calculatoare cât și pe terminale mobile. Am adăugat în plus și o hartă care să ofere o imagine clară asupra zborurilor operate de pe aeroportul Constanța, dar și posibilitatea de a rezerva bilete prin intermediul portalului nostru, în colaborare cu singura agenție de turism- Paradis Vacanțe de Vis – care deține câteva mii de bilete în garanție la zborurile interne, reușind astfel să ofere cele mai bune prețuri de pe piață.

Zborurile interne care vor începe la jumătatea lunii iunie vor face legătura Timișoara, Oradea  și Cluj cu Constanța, prin intermediul curselor directe care vor reduce astfel timpul dintre litoral și localitățile din vestul țării la aproximativ o oră. O altă noutate este și faptul că din acest an frecvența curselor interne se mărește, dând astfel posibiltatea constănțenilor de a evada la sfârșit de săptămână spre orașe și evenimente, la care până acum era destul de dificil de ajuns. Au apărut deja ofertele de City Break cu avionul de la Constanța pentru Oradea, unul dintre orașele care a cunoscut o dezvoltare deosebită în ultimii ani.

Pentru turiștii din vestul țării care doresc să-și petreacă vacanța pe litoral, agenția de turism Paradis Vacanțe de Vis a lansat în cadrul programului LITORALUL PENTRU TOȚI o super ofertă  cu zbor inclus și cazare 7 nopți la doar 899 leipentru plecări din Cluj, Timișoara sau Oradea.

Dacă vorbim despre cursele externe, o să începem cu cea mai nouă dintre ele, zborul Nordica spre Tallin un oraș deosebit pentru o minivacanță, din care se pot face conexiuni interesante spre Helsinki sau chiar Sankt Petersburg.

Un alt zbor care asigură numeroase conexiuni este cel de Bruxelles, de unde în doar câteva poate ajunge la Bruges, un orãşel deosebit de pitoresc, dar și la Amsterdam. Tot de la Constanța, se poate zbura spre Londra, Paris și Milano destinații care reușesc să ofere experiențe turistice interesante. Am lăsat la sfârșit cursa de Istanbul, pentru că pe lângă un city break într-un oraș fabulos, cu peste 20 de milioane de locuitori, de aici puteți să zburați spre sute de destinații în toată lumea prin intermediul conexiunilor excelente oferite de compania Turkish Airlines.

PROGRAMUL ZBORURILOR

Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” Constanța

ORAR // COMPANII // PREȚURI // REZERVĂRI

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.