Traithlon Oceanlava Mamaia, România 24-25 iunie

Pe lângă plaje și cluburi, Mamaia a început să fie recunoscută în ultimii ani și ca un loc excelent pentru desfășurarea competițiilor sportive de anvergură. După Triathlon Challange Mamaia 2015  şi TriChallenge 2016, a venit rândul, anul acesta, ca Mamaia să fie înscrisă pe harta unui turneu internațional de triathlon, ale cărui etape se desfășoră în 14 țări: Ocean Lava Planet

Startul Ocean Lava a fost dat pe 12 martie în Tenerife iar ultima etapă a circuitului se va desfășura pe 2 decembrie în insulele Reunion. Etapa din România va avea loc în perioada 24-25 iunie, în stațiunea Mamaia și a fost gândită pentru două categorii de participanți:

  • OCEANLAVA BRAVE – 1 km înot, 64 km bicicletă, 7 km alergare (taxă de participare: 150 RON)
  • OCEANLAVA HERO – 1,9 km înot, 96 km bicicletă, 21 km alergare (taxă de participare: 450 RON)

Proba de înot se va desfășura în fața hotelului Rex, traseul de bicicletă va fi în jurul lacului Sutghiol iar alergarea se va desfășura pe promenada din Mamaia. Detaliile și harta exactă a traseului se pot consulta aici.

Până în acest moment, la competiție s-au înscris peste 300 de participanți, iar noi o să fim cât mai aproape de eveniment pentru a vă oferi cele mai frumoase fotografii de pe traseu.

Cele mai bune oferte de cazare pentru participanții la competiție se găsesc aici  sau la 0748111525 (folosind codul OCEANLAVA).

Dacă vreți să aflați mai multe detalii sau să vă înscrieți la una dintre categoriile cursei, accesați siteul www.oceanlava.ro.

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.