Nunta pe litoral, o provocare?

Cu siguranță că nunta este unul dintre evenimentele cele mai importante din viața unei persoane și de aceea organizarea acesteia devine o adevărată provocare pentru miri. Chiar dacă există firme specializate care se ocupă de toate aspectele, am observat că de cele mai multe ori mirii sunt cei care organizează în cele mai mici amănunte tot ceea ce urmează să se întâmple. Litoralul este extrem de ofertant în ceea ce privește restaurantele,  însă de cele mai multe ori rezervările pentru saloanele specializate se fac cu cel puțin 12 luni înaintea nunții. Odată stabilită data evenimentului, mirii încep să colinde resturantele pentru a vedea cu ochii lor locația, dar mai ales pentru a discuta elementele legate de variantele de meniu oferite și de prețurile acestora. În unele cazuri, în meniul restaurantului nu sunt incluse băuturile și de aceea se apelează la o firmă de distribuție a băuturilor alcoolice care oferă condiții avantajoase la achiziționarea unor cantitãți mai mari.

Următorul pas constă în alegerea formației/DJ-ului, pentru care mirii își alocă timp pentru audiții. Oferta muzicală vine de cele mai multe ori la pachet cu sonorizarea și uneori cu luminile. Urmează apoi “fumul greu” pentru dansul mirilor, gheața carbonică pentru pahare,  artificiile și baloanele  care se achiziționează de la o firmă specializată.

Un alt element foarte de greu de ales este cel foto-video. Și aici oferta este deosebit de variată, existând pachete de bază pentru cei mai puțin pretențioși și terminând cu filmări 4k, drone, sedințe foto în ziua nunții și după (trash the dress). La acest capitol litoralul oferă multe opțiuni iar imaginația mirilor și a fotografilor poate sã creeze scene extrem de originale.

Credeați că ați terminat? Nicidecum! Urmează rochia de mireasă și costumul mirelui, tortul și nu în ultimul rând locul în care mirii urmează să-și petreacă luna de miere. Dacă pentru partea vestimentară se apelează la târgurile de nunți, pentru tort se fac numeroase degustări, luna de miere este lăsată de obicei în sarcina unei agenții de turism cu experiență, care poate să ofere un pachet complet pentru o vacanță exotică.

Am lăsat la sfârșit lucrurile cele mai importante cu care mirii vor rămâne pentru toată viața, verighetele.

La acest capitol mirele are deja ceva experiență, deoarece în urmă cu ceva timp a fost nevoit să aleagă de unul singur, dintr-o gamă bogată de inele de logodnă, cea mai frumoasã bijuterie cu care să-și surprindă plăcut viitoarea soție. Alegerea la acest capitol devine relativ ușoară, deoarece în ultimul timp bijuteriile importante și-au dezvoltat site-uri interesante,  astfel încât mirii își vor face o părere încã de acasă despre ceea ce vor să cumpere și abia dupã aceea merg în magazine. Oferta de verighete și bijuterii pentru mireasă este deosebit de vastă și pornește de la verighete simple din aur și se termină cu cercei cu diamante și coliere.

Desigur, existã încã multe amănunte pe care nu le-am amintit acum și asta pentru că organizarea unei nunți este o activitate extrem de complexă cu multe elemente surprizã

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.