Evenimentele sfârșitului de februarie la Constanța

Pentru că se anunță vreme mai puțin prietenoasă și avem parte de un sfârșit de lună cu multe evenimente interesante la Constanța, ne-am gândit să vă oferim o scurtă selecție a acestora. Piese de teatru, seri tematice sau improvizație sunt doar câteva dintre temele pe care le propun organizatorii în aceste zile. Programul compet îl puteți accesa pe portalul nostru www.merglamare.ro la secțiunea Evenimente.

Teatrul de Statteatru-comedie-amanta

Acţiunea se desfăşoară la începutul secolului XX. În zori, avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă cu o trăsură, dar, stupoare, Didina nu doarme. Mai mult, este foarte furioasă. Câţi dintre dumneavoastră nu aţi pregătit o minciună când aţi lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi în faţa nevestei răvăşite?!

Dar ce faci atunci când minciună, o invenţie de moment folosită de avocat, se transformă în realitate şi te trezeşti cu amanta în propria casă! Hai să vedem pe unde scoţi cămaşa, mai ales când, în familie, cumnatul este procuror!

Adaptare dupa „Incurca lume”, de A.D. Hertz
Regia: Armand Calinovici
Distributia: Ilinca Goia (Olga), Magda Catone (Didina Strâmbuleanu), Marius Rizea (Bungrăzescu Traian), Dorin Andone (Matei Pintenaru) şi Armand Calota (Emil Strâmbuleanu)

teatrul de stat constanta

Teatrul de Stat Constanța anunță premiera piesei „Șobolanul rege„, de Matei Vișniec, în viziunea regizorului Radu Dinulescu.

teatru-descult-in-parc

Descult in parc de Neil Simon, o comedie romantica, de mare succes, o poveste de dragoste cu un cuplu de tineri casatoriti care invata sa-si traiasca si sa-si pastreze dragostea. O comedie fermecatoare cu personaje – un cuplu de tineri casatoriti, o soacra, un vecin excentric – care incearca in felul lor sa demonstreze ca viata trebuie traita in prezent si ca a merge descult in iarba este o clipa care nu trebuie pierduta in viata.

Durata spectacolului : 1h si 45′ – plus pauza 15′

Actori: Florina Stănculeţ, Tani Ştefu, Nina Udrescu, Liviu Manolache, Gelu Ciobanu

Pizzico Restaurant

2

Pizzico Restaurant, în seara de Dragobete, lansează o nouă poveste: Diva’s Night! De această dată, patru dive ale muzicii vor performa aducând în atmosfera Pizzico parfumul de dragoste românesc. Vă așteptăm cu un meniu special dedicat îndrăgostiților. Rezervări:0746 013 004

Restaurant Harlequin

impro-constanta-830x585

Familia ImPro, cel mai tare „neam” de umor live din Romania revine la Constanta cu un spectacol de improvizatie, interactiv si nerecomandat cardiacilor.

Fiecare show este altfel, atat prin definitia impovizatiei, in care publicul participa 50%, cat si prin prestatia actorilor de pe scena. Pe scena Harlequin Mamaia vor urca inegalabilii: Mihai Bobonete, Catalin Neamtu, Mihai Rait, Adrian Vancica, Cosmin Natanticu si Marian Hancu (pian).

„Romanul sta forte bine la partea asta. De ras stie sa rada. Daca e sa se priceapa la ceva forte bine… la ras”, spune Mihai Bobonete. Asadar, daca te pricepi la ras, vino sa vezi un spectacol ce cu siguranta iti va da ocazia sa razi … foarte mult!

Bistraw Verde Viu – Fabrica de Sănătate

Nutritia

În cadrul evenimentului, specialiști recunoscuți în nutriție vor aborda tematica hranei adecvate copiilor. Printre subiecte, se vor număra

următoarele: – Cum facem cumpărăturile? – Cum asociem alimentele? – Organizarea meselor zilnice – Cum asimilează sistemul digestiv elementele nutritive din hrană? – Soluții de înlocuire a unor alimente complexe – Ce putem pune copiilor în pachetul de gustare/masă?

Invitații speciali al evenimentului vor fi Dr. Cătălina Rudencu, specialist în medicina homeopată și apifitoaromaterapie, și Alec Blenche, technician nutriționist, cu specializare în fitoterapie. Aceștia vin cu o abordare inovativă pentru alimentația copiilor, unde accentul principal este nutriția. Scopul este ca fiecare părinte să-și îmbogățească volumul de cunoștințe în alimentația adecvată a copiilor cu subiecte abordate de un specialist recunoscut în nutriție. Copiii prezenți se vor putea bucura de activități antrenante cu un profesor specializat în predarea limbii engleze ca limba maternă de la Helen Doron English.

Număr de locuri: 35 inclusiv copii Înscrieri la telefon: 0733 93 5558

Afișele și textele de prezentare ale evenimentelor sunt preluate de la organizatori. 

Cei interesați de promovarea anumitor evenimente ne pot contacta la adresa de email contact@merglamare.ro

Programul complet al evenimentelor lunii februarie 

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.