Cum arată Mamaia și Constanța la început de sezon

Am început ziua noastră de duminică cu o tură pe două roți, care a pornit din Parcul Tăbăcărie și a continuat prin Satul de Vacanță, Mamaia, până la ultimul club din Mamaia Nord. Pe tot traseul am observat foarte multă lume la plimbare, pe jos, cu biciclete, trotinete sau role.  Am vãzut şi mulți dornici de soare care au ales să înceapă sezonul de plajă. Unii dintre ei, mai curajoși, încercau apa mării însă nu i-am văzut prea entuziasmați. În general, Mamaia arată bine și multe dintre afacerile de sezon și-au deschis porțile. La unele terase se fac ultimele finisaje în timp ce pe câteva plaje s-au montat deja umbrelele. Cei care au deschis au avut parte de primii clienți, bucuroşi de lipsa aglomerației din plin sezon. Am observat și hoteluri care aveau turiști, semn că programul „Litoralul pentru toți„, care se desfășoară în perioada 3 mai – 14 iunie, atrage un segment clienți care profită de ofertele deosebite din această perioadă.

Am lăsat Mamaia pentru a ne îndrepta spre Piața Ovidiu, care era înțesată  de corturi, umbrele, grătare și plite încinse.

În Portul Tomis,  albul yachturilor legate la cheu și albastrul mării creau un contrast deosebit.

Pe bulevardul Elisabeta, un grup numeros de doamne și domni eleganți participau la un tur pietonal Constanta Walking Tour with Diana Slav, având ca temă „Eleganta Florilor de Mai la Bulevard”. Faleza era și ea plină de lume de toate vârstele care se bucura de o zi superbă de mai.

Dacă v-am făcut poftă de o plimbare pe litoral vă așteptăm pe portalul nostru www.merglamare.ro – Ghidul Litoralului, pentru a descoperi cele mai interesante evenimente și pentru a vă rezerva cazare pe litoral. Iar dacă ați ajuns în Centrul Vechi din Constanța porniți telefonul și ascultați la pas poveștile care vă înconjoară.

Voi cum v-ați petrecut acest sfârșit de săptămână? Poate ne arătați și niște fotografii interesante!

One thought on “Cum arată Mamaia și Constanța la început de sezon

  1. Chiar si cu pozele tale frumoase n-arata prea bine Piata Ovidiu…

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.