Constanța împodobită de sărbători

Ca în fiecare an, am luat la pas străzile orașului pentru a surprinde felul în care au fost decorate pentru sărbătorile de iarnă. Anul acesta s-a reușit aprinderea acestora de 1 decembrie iar tema aleasă, după cum ne-a sugerat un puști, se pare că a fost Star Wars. Nu știm daca este chiar așa, însă vă lăsăm pe voi să ne spuneți părerile despre luminițele din acest an pe care o să le găsiți pe bulevardul Tomis, bulevardul Ferdinand, strada Ion Rațiu și strada Ș. Mihăileanu.luminite-craciun-constanta-cwg_6502 luminite-craciun-constanta-cwg_6508 luminite-craciun-constanta-cwg_6515 luminite-craciun-constanta-cwg_6523 luminite-craciun-constanta-cwg_6526 luminite-craciun-constanta-cwg_6531 luminite-craciun-constanta-cwg_6538 luminite-craciun-constanta-cwg_6543 luminite-craciun-constanta-cwg_6550 luminite-craciun-constanta-cwg_6556 luminite-craciun-constanta-cwg_6559 luminite-craciun-constanta-cwg_6562 luminite-craciun-constanta-cwg_6567 luminite-craciun-constanta-cwg_6575 luminite-craciun-constanta-cwg_6578 luminite-craciun-constanta-cwg_6579

constanta-city-walking-guide

8 thoughts on “Constanța împodobită de sărbători

  1. Mie mi-au placut foarte mult luminile de pe Soveja, undeva intre zona Eden si intersectia cu Tomis.

  2. Da’ bd 1 decembrie nu face parte din Constanta? Luminile au fost montate marti si nu sunt aprinse nici azi 02.12.16…….

  3. Sunt zone unde sunt montate dar nu sunt aprinse inca nici azi 3dec.2016.Intre Icil si Casa de cultura nu sunt aprinse.Bratianu,Cora,Cet,intersectia din Tomis 3,cea de la Casa de cultura nu fac parte tot din orasul Constanta?

  4. Sunt zone unde sunt montate dar nu sunt aprinse inca nici azi 3dec.2016.Intre Icil si Casa de cultura nu sunt aprinse.Bratianu,Cora,Cet,intersectia din Tomis 3,cea de la Casa de cultura nu fac parte tot din orasul Constanta?

  5. Pe soveja imi place dar pe bd mamaia au montat niste braduti si aia e luminite ioc care alta data era luminat tot de luminite

  6. Ati facut poze aceluiasi bulevard: Tomis. Restul bulvardelor este bezna. Va zic eu tema aleasa: „kitsch”. Niste turturi aruncati la nimereala, dintre care unii nici nu functioneaza. Primaria a mutat tigania din parcul Carol in parcul Tabacariei. Lumea este multumita ca exista ceva,ca orasul nu mai este de rasul lumii, dar se poate si mai mult si mai frumos, cred pe aceiasi bani.

  7. Si Ferdinand apare in poze….

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.