Black Friday – Litoral 2018 – 66%

Una dintre cele mai intense perioade de vânzări de pe parcursul unui an este fără îndoială ziua de BLACK FRIDAY. Și, cum alături de telefoane, calculatoare, electrocasnice sau televizoare, românii își doresc și vacanțe la un preț interesant, agențiile de turism și-au pregătit și ele ofertele pentru litoral 2018. Pentru acest an ne-am propus să promovăm ofertele unei agențiicare va avea pentru perioada de Black Friday, EXCLUSIV oferte pentru litoral 2018. Să vedem aşadar cu ce procente și prețuri reușesc să ne surprindă.

Am remarcat în primul rând că cele mai bune oferte sunt la hoteluri foarte bune și excelente din Mamaia, Eforie, Olimp, Neptun sau Jupiter, toate hotelurile aflate în promoție având cel puțin 3 stele. Tot surprinzător a fost și procentul cu care agenția a redus prețurile la cazare 2018, acestea variind între -66% și -35% față de tarifele Early Booking, cele mai mari reduceri fiind la un hotel de 5* din Mamaia, unde o zi de cazare cu mic dejun inclus pentru o persoană ajunge în jur de 30 de Euro. Dar să vedem care sunt ofertele pe care agenția constănțeană „Paradis Vacanțe de Vis” le oferă turiștilor începând din această seară:

In plus, cei care rezervă în această perioadă vacanțe pe litoral prin agenția de turism „Paradis Vacanțe de Vis” pot să câștige prin tragere la sorți o excursie în Delta Dunării.  Detalii și rezervări pe siteul agenției www.paradistours.ro sau la numărul de telefon 0748111525.

 

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.